top of page

Efter 19 år slutar Ida som tränare

Uppdaterat: 6 okt. 2023

Ida. Det finns knappt ord så det räcker för att beskriva hur tacksam jag är för att just Du har varit min tränare i så många år. Jag kommer för alltid ta med mig allt du lärt mig om hur en bra ledare är, hur man är en förebild och hur en trygghet känns på riktigt.

Alla som någon gång tränat i Friidrottens Hus i Göteborg eller varit med på en friidrottstävling de senaste åren har med högsta sannolikhet träffat på (eller hört) GKIK:s tränare Ida Schöldsten (f.d Borg).


Med otaliga träningar, tävlingar, långa bussresor och sena kvällar är det svårt att hitta en annan tränare som är så dedikerad till såväl prestation som de aktivas välmående. Tränare, storasyster, extra mamma och vän.

Det har nu blivit dags för Ida att lägga tränarkarriären bakom sig. Under 19 år har Ida tränat tjejer i allt från barngrupper till tjejer på elitnivå.


Era resultat har inte varit det viktiga utan mitt fokus har varit på att ni ska må bra, ha ett gott självförtroende och ha roligt, kanske är det därför ni fortsatt träna och tävla i så många år och att det är tack vare de grundstenarna ni presterat som bäst. - Ida

GKIK är stolta över att ha fått ha Ida hos oss under så många år. Nu önskar vi dig, Ida, all lycka i framtiden.


/Din klubb, GKIK


66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page