top of page

Ny styrelse på plats i GKIKI samband med årsmötet tidigare i vår valdes en ny styrelse för GKIK. Bland annat har vi tackat av tidigare ordförande Magnus Flink som nu ersätts av Andreas Furenberg.


Övriga ledamöter är Hanne Karlsson (vice ordförande), Gun Gustafsson (kassör), Karin Andersson, Malin Eklöf och Sofia Lindwall. Vi har pratat med några av de nya ledamöterna som säger såhär om det nya uppdraget.


Jag ser fram emot att utveckla klubben vidare och det skulle vara kul att kunna stötta grupper och team på tävlingarna i de yngre åldrarna. Friidrott är en kul tävlingsform och ett fint sätt att öka gemenskapen, säger Karin.

Karin har själv varit aktiv friidrottare och har nu barn med i GM-gruppen. Även Malin har en dotter som tränar i klubben och det är på den vägen hon har engagerat sig allt mer i klubben. Ifrån funktionärsuppdrag på Julklappsjakten till mindre roller i planeringsgruppen för friidrottsskolorna har nu engagemanget tagit henne till ett styrelseuppdrag.

Det som jag ser fram emot mest i det kommande styrelsearbetet är dels att lära känna föreningen bättre och dels att få bidra till sunt barn- och ungdomsidrottande, säger Malin.

Den nya styrelsen är redo och peppade på året som väntar. Vill ni komma i kontakt med styrelsen gör ni det enklast genom att mejla kansliet@gkik.se54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page