top of page

Sportlotten: för ett starkare GKIK

GKIK har beslutat sig för att sälja sportlotter på samma sätt som vi gjorde förra året, detta i samarbete med Sportlotteriet. Sportlotteriet är svenska idrottens egna rikslotteri som erbjuder lotter där man både kan vinna priser (som på en vanlig skraplott) men framför allt så kommer varje lott med fina rabatter på bland annat Stadium.


GKIK har valt att sälja lotter då det ger ett bra tillskott till klubbens ekonomi i samma storleksordning som en del av våra funktionärsuppdrag som vi idag ställer upp på. Klubben är i behov av att hitta flera intäktskällor för att säkra god finansiering för kunna fortsätta göra fler roliga saker inom träningsgrupperna.


  • Lotterna kostar 50 kr styck så man kan med andra ord ganska snabbt tjäna in lottens pris genom att nyttja någon utav rabatterna.

  • Varje medlem kommer att behöva sälja 8 lotter vardera, det vill säga 8 lotter per aktiv i klubben.

 

Dessa lotter kommer att kunna hämtas upp i samband med träningen då ordförande Magnus Flink kommer att finnas på plats och dela ut lotter. Ni kommer då bli avprickade på en lista och swisha för lotterna på plats. Information om betalning kommer finnas på plats. Det går självklart bra att hämta upp lotter oavsett om din dotter har träning eller inte.


Tillfällen att hämta lotter:

Tisdag 4/4 kl. 19.00 och 20.00

Onsdag 5/4 kl. 18.00 och 19.30


Fler tillfällen kommer, men hämta gärna så fort som möjligt.

 

Lotterna hämtas på ovanvåningen i Friidrottens Hus.


50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page