top of page

Utbilda dig som Friidrottsförälder!

Uppdaterat: 18 marsGKIK tipsar om Svensk Friidrotts nya digitala föräldrautbildning. Utbildningsmaterialet har under 2023 uppdaterats och är en mycket bra kurs att gå för dig som har aktiva barn i Friidrotten!


Om utbildningen

Friidrottsförälder vänder sig till dig som idrottsförälder inom friidrotten. Kanske är du förälder eller vårdnadshavare och ny in i föreningslivet, eller vill du bara bättra på dina kunskaper om hur du kan bli tryggare i din roll som friidrottsförälder. Som stöttande idrottsförälder kan du bidra till en bättre idrottsupplevelse för ditt barn, på och utanför friidrottsarenan.

Föräldrautbildningen kan genomföras på eget initiativ eller på föreningens/träningsgruppens initiativ, förslagsvis inför eller efter ett föräldramöte. Utbildningen tar cirka 3 timmar och genomförs som självstudier på distans. Du kan när som helst pausa utbildningen för att sedan gå tillbaka vid annat tillfälle. Alla delar av utbildningen behöver med andra ord inte genomföras vid ett och samma tillfälle. Du gör utbildningen i den takt som passar dig.
22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page