top of page

Ny styrelse pÄ plats i GKIK



I samband med Ärsmötet tidigare i vÄr valdes en ny styrelse för GKIK. Bland annat har vi tackat av tidigare ordförande Magnus Flink som nu ersÀtts av Andreas Furenberg.


Övriga ledamöter Ă€r Hanne Karlsson (vice ordförande), Gun Gustafsson (kassör), Karin Andersson, Malin Eklöf och Sofia Lindwall. Vi har pratat med nĂ„gra av de nya ledamöterna som sĂ€ger sĂ„hĂ€r om det nya uppdraget.


Jag ser fram emot att utveckla klubben vidare och det skulle vara kul att kunna stötta grupper och team pÄ tÀvlingarna i de yngre Äldrarna. Friidrott Àr en kul tÀvlingsform och ett fint sÀtt att öka gemenskapen, sÀger Karin.

Karin har sjĂ€lv varit aktiv friidrottare och har nu barn med i GM-gruppen. Även Malin har en dotter som trĂ€nar i klubben och det Ă€r pĂ„ den vĂ€gen hon har engagerat sig allt mer i klubben. IfrĂ„n funktionĂ€rsuppdrag pĂ„ Julklappsjakten till mindre roller i planeringsgruppen för friidrottsskolorna har nu engagemanget tagit henne till ett styrelseuppdrag.

Det som jag ser fram emot mest i det kommande styrelsearbetet Àr dels att lÀra kÀnna föreningen bÀttre och dels att fÄ bidra till sunt barn- och ungdomsidrottande, sÀger Malin.

Den nya styrelsen Àr redo och peppade pÄ Äret som vÀntar. Vill ni komma i kontakt med styrelsen gör ni det enklast genom att mejla kansliet@gkik.se



23 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page