top of page

Vila i frid Elisabeth


Det är med stor sorg vi skriver dessa minnesord om en kvinna som personifierade vår förening, brann för friidrott och som var en eldsjäl inom idrotten. Elisabeth Östberg somnade in i natt 82 år gammal efter en tids sjukdom och lämnade efter sig en stor sorg hos alla som kände henne.


Elisabeth var en extremt engagerad person som älskade friidrott och dedikerade stora delar av sitt liv till att främja sporten. Hon var en stor inspirationskälla för många ungdomar och vuxna som var aktiva inom idrotten och hon var alltid där för att stötta och uppmuntra dem.


Hon var inte bara en eldsjäl, utan också en mycket duktig tränare och ledare. Hon hade en fantastisk förmåga att motivera och få ut det bästa av sina adepter och hennes kunskap och erfarenhet var ovärderlig för många.


Elisabeth var också en förebild utanför idrottsvärlden. Hon var en stark kvinna med stort hjärta som alltid var där för att hjälpa till och stödja dem som behövde det.


Vi kommer alltid minnas Elisabeth som en fantastisk person och en älskad medlem av friidrottsfamiljen. Hennes engagemang och passion kommer leva vidare genom de många människor som hon inspirerat och påverkat under sin livstid.


Vi sörjer hennes bortgång men firar också hennes liv och alla de positiva minnen hon lämnat efter sig. Vila i frid, Elisabeth. Du kommer alltid att vara saknad och minnet av dig kommer alltid att leva vidare.

454 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page